Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Επιτέλους, πρωτοσέλιδο σε Γερμανική εφημερίδα... Περιμένω την Καθημερινή...


http://notrickszone.com/2013/01/21/major-german-daily-front-page-headline-global-warming-keeps-us-waiting-co2-over-estimated/

Στην πρώτη σελίδα της Hannoversche Allgemeiene Zeitung "Η παγκόσμια θέρμανση μας έχει στην αναμονή".  Και από κάτω, "Μήπως έχει υπερεκτιμηθεί το CO2;  Βρετανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι η θέρμανση έχει σταματήσει εδώ και 15 χρόνια"


http://www.spiegel.de/wissenschaft/natur/stillstand-der-temperatur-erklaerungen-fuer-pause-der-klimaerwaermung-a-877941.html

Το Spiegel είχε γράψει κάτι αντίστοιχο 2-3 μέρες νωρίτερα. Τα blogs φωνάζουν εδώ και 2-3 χρόνια...

Το διαδίκτυο έχει την χάρη να "θυμάται" τις αρλούμπες που έχουν πει οι διάφοροι, από το 1990 και μετά, ότι λιώνουν οι πάγοι και θα βουλιάξουν οι παραλίες, και δεν θα έχει ξανά χιόνια η Ευρώπη... Το σημερινό διαδίκτυο δεν υπήρχε το 1975, αλλά υπήρχαν άνθρωποι που ζούνε ακόμα και θυμούνται: Τι έλεγαν οι κλιματολόγοι το 1975.

Και δείτε σε αυτό το άρθρο,  την τρίτη σελίδα.  Λαμπρό ενθύμιο του 1977... Συνωμοσία! Η έλευση των παγετώνων. Ακόμα και οι πρωταγωνιστές αυτού του θεάτρου υπάρχουν ακόμα. Το βιβλιαράκι το θυμάμαι, αλλά το πέταξαν ή χάθηκε κάπου μεταξύ 1989 και 1999... Αλλά "υπάρχει".

 
Απολαύστε λοιπόν την ευχάριστη μεσοπαγετώδη, και πείτε ΟΧΙ στον φόρο άνθρακα... Δεν χρειάζεται..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδικα θα περιμένεις. Το χθεσινό Econews επιμένει στα φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής. Η Χριστοφυλλίδου δεν βάζει μυαλό.

Μόνο όταν γίνουν όλοι ομαδικώς ρεζίλι θα αλλάξει ρότα το συγκρότημα.

Ωστόσο είναι εντυπωσιακή η εσκεμμένη αποφυγή κάθε αναφοράς σε επιστήμονες και έρευνες που αντιτίθενται στην κλιματική mantra σε καθαρή πλέον παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Τόσο πεισμένη είναι η συγκεκριμένη κυρία ότι δεν υπάρχει άλλη πιθανή εκδοχή για το κλίμα. Και για αυτό θα δικαιούμαστε όλοι να της πετάμε σαρδελόζουμο όταν το IPCC αναγκαστεί να πει τα πράγματα με το όνομα τους.

Kaymakchalan

archaeopteryx είπε...

Δεν με χαλάει. ΠΛηρωμένοι παπαγάλοι. Για αυτό περιμένω ξένα πρωτοσέλιδα. Θα έρθουν μην ανησυχείς. Ο ΗΛΙΟΣ... Χαμηλή δραστηρίοτητα από το 2009... Μπρρρ...